Wat zijn de eisen voor het kantoor van de toekomst?

Het kantoor van de toekomst is in de eerste plaats een flexibele werkplek op maat van de noden van de organisatie en van de mensen die er werken. Los van het functioneel inrichten van een kantoor met oog voor ergonomie en het gebruik van duurzame en stijlvolle materialen, is het inzetten op het algemeen welzijn een belangrijke eis in het kantoor van de toekomst. Denk hierbij aan voldoende beweging, gezonde voeding en juiste verlichting.

Door onze nieuwe manier van werken (vaak een combinatie van thuis- en kantoorwerk) functioneert het kantoor meer en meer als samenwerkingsplek. Dat vraagt om een aangepaste kantoorinrichting waarbij creativiteit en efficiëntie in de hand worden gewerkt. Met een activity-based inrichting (lees: een geschikte werkomgeving of -ruimte voor een specifieke taak of activiteit) krijgen medewerkers de kans om het werk zodanig te organiseren in functie van wat voor hen het best werkt.

102-HB-STBK-BK-SE01_Aeris-Swopper_castors-hard-floor_standard_black_black_select_black_01_6535bdcb-1df9-4e7d-a236-fd75b72a57d2_large
logo ergo lab

Welke voordelen heeft een activity-based kantoor?