Specialist in ergonomisch kantoormeubilair en welzijn op het werk

Marc Timmermans, de bezieler van Ergo-Lab
 
Met Ergo-Lab specialiseert Marc zich al verscheidene jaren in ergonomisch kantoormeubilair. Een cruciaal gegeven dat onlosmakelijk verbonden is met welzijn op het werk. Marc brengt het ergonomisch inrichten van werkplekken en gezond werken – zowel op kantoor als in controlekamers – naadloos samen met Ergo-Lab.

wie-ben-ik

Onze visie en missie

In een wereld waar we onszelf soms voorbijlopen, wil Ergo-Lab meer bewustzijn creëren over het belang van beweging, gezonde voeding en voldoende slaap. Zo is onze hardnekkige zitcultuur nefast voor de gezondheid. Met een ergonomische kantoorinrichting hebben wij als ambitie om deze cultuur op een verantwoorde manier te onderbreken.

Duurzaam en efficiënt werken met ergonomisch kantoormeubilair

Je werknemers op een efficiënte manier inzetten? Dat doe je door een duurzame manier van werken te stimuleren. Hiermee bedoelen we concreet dat alle werknemers zich gemotiveerd en goed moeten voelen op het werk. Denk bijvoorbeeld aan:

  • het correct inzetten van ergonomisch kantoormeubilair, afgestemd op de individuele gebruiker(s).
  • het investeren in de essentiële kennis die nodig is om ergonomisch te werken.

Ergonomische hulpmiddelen en kennis tot op het niveau van de gebruiker

Ergo-Lab helpt kleine tot grote organisaties en bedrijven op weg om een ergonomische en gezonde werkplek tot stand te brengen. Hiervoor werken we nauw samen met verschillende innovatieve, duurzame en betrouwbare partners die complementair zijn op het vlak van een ergonomische kantoorinrichting.

Afhankelijk van de behoeften die werknemers hebben om hun werk te kunnen uitvoeren (bv. in een controlekamer, aan de kassa of voor het computerscherm), zorgen wij ervoor dat elke specifieke eis wordt ingevuld en dat elke gebruiker individuele zitinstructies krijgt.

Oog voor het totaalplaatje

Naast een persoonlijke aanpak bij het inrichten van een werkplek, streven we er ook naar om een totaalservice te bieden die staat voor een verantwoorde inrichting. Denk hierbij aan factoren zoals licht, verluchting, kleur, beschikbare ruimte of bureauopstelling.

Marc
MarcTimmermans

Samen een aangename werkomgeving creëren

Ben jij ook overtuigd dat een aangename werkomgeving de sleutel is tot:
 

  • efficiënt werken met focus en flow;
  • waarin tijd en ruimte is voor overleg met mensen en collega’s;
  • en waarbij verbeeldingskracht, empathie en menselijke lenigheid gestimuleerd worden?

 
Dan bekijken we graag in dialoog met jou hoe Ergo-Lab je hierin kan bijstaan.