24-uurs stoel: de bureaustoel voor wisselwerkplekken

Als specialist in het ergonomisch inrichten van controlekamers, weten wij als geen ander hoe belangrijk de juiste stoel is om comfortabel en geconcentreerd te kunnen werken. Niet zomaar een stoel maar een 24-uurs stoel voor 24-uurs gebruik. Voor werkplekken waar permanent gewerkt wordt. Zoals in controlecentra, verkeers- of veiligheidscentrales, luchtverkeersleiding, gevangenissen en bewakingsruimtes.

Wat is een 24-uurs stoel?

Een 24-uurs stoel, ook wel controlekamerstoel of 24/7 stoel genoemd, is een ergonomische bureaustoel. Dit type van stoel wordt speciaal ontworpen voor werkplekken met een constante ploegenwisseling in combinatie met zittend werk.

Enkele kenmerken:

  • Zeer stevige constructie dankzij een versterkt mechanisme: geoptimaliseerd voor langdurige belasting, 24 uur per dag, 7 dagen per week.
  • Makkelijk, snel en intuïtief af te stellen: in functie van de behoeften van de gebruiker.
  • Positie van rugleuning, hoofdsteun, lengte zitkussen & armleuning en de lendensteunen & zithoogte van de stoel zijn verstelbaar.
  • Bekleding bestaat uit slijtvaste stoffen en slijtvast leder: combinatie stof en (half)leder is mogelijk.
  • Standaard uitgerust met lendensteun.
  • Ook verkrijgbaar als XXL-stoel (150kg).

De 24-uurs stoel van Svenstol®

Omdat alleen de beste stoel goed genoeg is, verdelen wij de Svenstol® 24-uurs stoelen.

Deze stoelen combineren comfort en stabiliteit met op maat gesneden ergonomie. Een ongelooflijk product dat bestand is tegen een 24-uurs gebruik door verschillende mensen met elk een eigen lichaamsbouw en gewicht (tot 200 kg). Een Svenstol® stoel bevordert de concentratie en voorkomt oververmoeidheid: 100% geschikt voor gebruik in controlekamers.

De Svenstol® S5 & S6 in het kort

De Svenstol® S5 heeft een fantastisch zitcomfort, is extreem belastbaar en perfect voor ploegendienstwerk, wisselende gebruikers en stressvolle situaties.

  • Het comfortPlus-kussen zorgt voor relaxed zitten tijdens het werken.
  • Het activePlus-mechanisme maakt ontspannen en actief zitten mogelijk.
  • Het Ergonomische stabiliteitsprogramma (ESP) maakt het mogelijk dat de stoel jarenlang belast wordt zonder aan kwaliteit in te boeten.

Deze uitstekende 24-uurs stoel is ook verkrijgbaar in het klassieke design van een directiestoel (S6).

Meer weten?

Download de brochure, bekijk enkele van onze cases of neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

svenstol-banner
svenstol-logo-transparant

Er kan maar één stoel de beste zijn

Wil je jouw medewerkers meer comfort geven tijdens het werk met een 24-uurs stoel? Ergo-Lab helpt je graag om die ambitie waar te maken. Eerst zelf ervaren hoe goed de Svenstol® stoel echt is? Vraag gerust een gratis proefstoel aan!

Scroll naar top