24-uurs stoel: de allerbeste bureaustoel voor wisselwerkplekken

Als specialist in het ergonomisch inrichten van controlekamers, weten wij als geen ander hoe belangrijk de juiste stoel is om comfortabel en geconcentreerd te kunnen werken. Niet zomaar een stoel maar een 24-uurs stoel voor 24-uurs gebruik. Voor werkplekken waar permanent gewerkt wordt. Zoals in controlecentra, verkeers- of veiligheidscentrales, luchtverkeersleiding, gevangenissen en bewakingsruimtes.

Wat is een 24-uurs stoel?

Een 24-uurs stoel, ook wel controlekamerstoel of 24/7 stoel genoemd, is een ergonomische bureaustoel. Dit type van stoel wordt speciaal ontworpen voor werkplekken met een constante ploegenwisseling in combinatie met zittend werk.

Enkele kenmerken:

  • Zeer stevige constructie dankzij een versterkt mechanisme: geoptimaliseerd voor langdurige belasting, 24 uur per dag, 7 dagen per week.
  • Makkelijk, snel en intuïtief af te stellen: in functie van de behoeften van de gebruiker.
  • Positie van rugleuning, hoofdsteun, lengte zitkussen & armleuning en de lendensteunen & zithoogte van de stoel zijn verstelbaar.
  • Bekleding bestaat uit slijtvaste stoffen en slijtvast leder: combinatie stof en (half)leder is mogelijk.
  • Standaard uitgerust met lendensteun.
  • Ook verkrijgbaar als XXL-stoel (150kg).

De 24-uurs stoel van Svenstol®

Omdat alleen de allerbeste stoel goed genoeg is, verdelen wij de Svenstol® 24-uurs stoelen. Deze stoelen combineren comfort en stabiliteit met op maat gesneden ergonomie. Een ongelooflijk product dat bestand is tegen een 24-uurs gebruik door verschillende mensen met elk een eigen lichaamsbouw en gewicht (tot 200 kg).

Een Svenstol® stoel bevordert de concentratie en voorkomt oververmoeidheid: 100% geschikt voor gebruik in controlekamers die 24/7 operationeel moeten zijn.

We kunnen jou wel vertellen hoe goed deze stoelen van Svenstol® zijn, maar ervaar vooral zelf hoe onze stoelen het verschil kunnen maken voor jouw werkplek. Vraag een gratis proefstoel aan en ervaar de voordelen en het gemak van deze ergonomische bureaustoel

De Svenstol® S5, S6 en Office X5 in het kort

De Svenstol® S5 heeft een fantastisch zitcomfort, is extreem belastbaar en perfect voor ploegendienstwerk, wisselende gebruikers en stressvolle situaties.

  • Het comfortPlus-kussen zorgt voor relaxed zitten tijdens het werken.
  • Het activePlus-mechanisme maakt ontspannen en actief zitten mogelijk.
  • Het Ergonomische stabiliteitsprogramma (ESP) maakt het mogelijk dat de stoel jarenlang belast wordt zonder aan kwaliteit in te boeten.

Deze uitstekende 24-uurs stoel is ook verkrijgbaar in het klassieke design van een directiestoel (S6). Daarnaast is er ook de Office X5 met een extra grote kantelhoek van 44 graden.

Meer weten?

Download de brochure, bekijk enkele van onze cases, neem contact met ons op of test de Svenstol® S5 of S6 zelf. Wij helpen je graag verder.

svenstol-banner
svenstol-logo-transparant

Gratis testen? Vraag nu een proefstoel aan!

Streef je naar een werkomgeving waar comfort centraal staat voor jouw medewerkers? Dan helpen we je graag die ambitie waar te maken. We geloven erin dat onze 24/18-uurs stoel het verschil kan maken voor jouw werkplek. Vraag daarom een gratis proefstoel aan en ervaar zelf de uitstekende kwaliteit van onze Svenstol® stoelen.