Akoestische vergadercellen maken vergaderen in alle rust mogelijk

Moderne kantooromgevingen evolueren constant. De huidige landschapskantoren bevorderen de samenwerking tussen collega’s. Al gaat het er af en toe ook wat chaotisch aan toe. Vind jij het soms moeilijk om in stilte te vergaderen op kantoor? Wil je je graag af en toe even kunnen afzonderen om gefocust te kunnen werken?

Een akoestische vergadercel is misschien wel de oplossing. Zo’n geluidsdichte vergadercabine biedt de perfecte setting voor productieve en ongestoorde vergaderingen. Als specialist in ergonomie op kantoor, helpen we je graag met zo’n uitgeruste vergaderbox van Bosse.

Een boost voor het welzijn

Een kantooromgeving bruist vaak van energie. Overleggen en vergaderen met collega’s en/of externen maakt dan ook deel uit van het dagelijkse takenpakket. In een open kantoor kunnen die gesprekken af en toe tot geluidshinder leiden.

Een akoestische cabine is een geweldige uitkomst om die eventuele geluidsoverlast tot een minimum te beperken. Af en toe moet je even alleen zijn om te bellen of te focussen. Met zo’n akoestische vergaderbox kan elke medewerker ongestoord zijn taken uitvoeren.

Een akoestische vergadercel is ook iets voor jou

Akoestische vergaderruimtes zijn de perfecte aanvulling op normale bureaus. Het zijn prima plekken om je even terug te trekken of om even snel te pingpongen met een aantal collega’s. Met een vergadercabine van Ergo-Lab hebben je medewerkers geen last meer van omgevingsruis.

Ben je er nog niet helemaal aan uit? Bekijk dan onze de gerealiseerde cases  en doe inspiratie op. Zo krijg jij zeker een beter beeld van wat een akoestische vergaderruimte voor jou kan betekenen. Wij bieden jou een oplossing op maat.

Ergo-Lab als betrouwbare partner in ergonomie

Onze kennis en ervaring op vlak van ergonomie is ongezien. Een kwalitatieve en gezonde werkplek creëren, da’s onze dagelijkse missie. Of je nu een kleine KMO bent of een grote multinational, wij werken voor jou een strategie uit van A tot Z.

Akoestische vergadercellen - Bosse
Logo-bosse

Advies nodig? Ergo-Lab to the rescue!

Investeer nu in een kwalitatieve werkplek en kies voor een akoestische cabine. Een vergaderbox is nuttig voor zowel grote als voor kleine organisaties. Elk bedrijf is uniek dus dat vraagt om een persoonlijke aanpak. Zoek je een professionele partner voor het inrichten van jouw kantoor? Neem dan vrijblijvend contact op.