Goedkope bureaustoelen?
Ga voor gebruikt.

Denk je bij een gebruikte bureaustoel aan vlekkerige bekleding en een wiebelende zitting? Niks is minder waar. De bureaustoelen die Ergo-Lab aanbiedt zijn niet alleen van topkwaliteit, ze zijn ook zo goed als nieuw. Want elke stoel wordt met de grootste zorg opnieuw klaargemaakt voor verkoop. Denk je bij tweedehands ook meteen aan een stevig prijsvoordeel? Dan zit je helemaal goed. Gebruikte bureaustoelen zijn goedkope bureaustoelen. Je bespaart tot wel 80 %.

Goedkope bureaustoelen van topkwaliteit

In de online shop vind je een ruim aanbod goedkope bureaustoelen van grote merken zoals Ahrend, Kinnarps en Giroflex.  Elke stoel is zorgvuldig nagekeken op meer dan honderd punten. Bovendien krijgt elke gebruikte stoel de nodige liefde: een grondige poetsbeurt, frisse bekleding en nieuwe veertjes en moeren. Onze intensieve controle zorgt ervoor dat je tweedehands bureaustoel  een kwalitatief én comfortabel exemplaar is.

De voordelen van een gebruikte bureaustoel

Een gebruikte bureaustoel, dat voel je vooral in je portemonnee. Je betaalt maar liefst 80 % minder. En dat voor een volledig gereviseerde, tweedehands bureaustoel. Bovendien is een gebruikte bureaustoel lief voor het milieu. Het is de meest duurzame oplossing. Als je kiest voor een gebruikte bureaustoel, kies je meteen ook voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Vier jaar garantie

Van reinigen tot renoveren, elke bureaustoel is tot in de kleinste puntjes nagekeken. Daarom zijn we zeker dat we je een stoel kunnen aanbieden die helemaal in orde is. Ook als is hij tweedehands. Omdat we echt zeker zijn van onze zaak, krijg je 4 jaar garantie op je bureaustoel.

Bestel je gebruikte én vernieuwde bureaustoel online

Er zijn altijd meer dan 1.000 bureaustoelen op voorraad. Je kan makkelijk online bestellen en je bestelling wordt gratis geleverd op een van te voren aangegeven dag en tijdstip. We zetten je bureaustoel(en) netjes voor je neer op kantoor en nemen eventueel gratis je oude exemplaren mee. Zo kunnen we ook die weer een nieuw leven geven.

Zijn er niet voldoende stuks van de stoel die jij wenst? Heb je speciale wensen? Of krijg je graag advies? Ergo-Lab helpt je met plezier bij het zoeken van de perfecte gebruikte en goedkope bureaustoelen.

Sedus
jetchair_logo

Laat je bureaustoelen eerst reinigen en repareren

Alvorens je investeert in nieuwe bureaustoelen op je kantoor, kan je ze ook eerst laten reinigen en repareren. Is er een wieltje defect of heb je een kapotte armsteun? Ergo-Lab neemt jouw bureaustoel onder handen en maakt er een bruikbare, refurbished bureaustoel van.