Totaalinrichting van kantoor of bedrijfsruimte

Een werkplek inrichten beperkt zich niet alleen tot het voorzien van het juiste meubilair. Soms volstaat dit maar in vele gevallen dringt zich een totaalservice op om tot een verantwoorde inrichting te komen. Denk hierbij aan factoren zoals licht, verluchting, kleur, beschikbare ruimte of bureauopstelling. Dankzij onze kennis en ervaring staat Ergo-Lab met plezier garant voor een geslaagde totaalinrichting van jouw kantoor of bedrijfsruimte.

Grondige analyse

Wat hebben jouw medewerkers nodig om met plezier te komen werken? Dat is altijd het uitgangspunt. Gelukkige medewerkers zijn namelijk productiever en vallen minder snel uit. De juiste kantoorinrichting speelt hierin een cruciale rol. Als specialist in ergonomisch kantoormeubilair en welzijn op het werk richten we jouw bedrijfsruimte(s) in met aandacht voor:

  • de mensen/gebruikers zelf,
  • de beschikbare ruimte,
  • de fysieke ergonomie ,
  • de omgevingsfactoren zoals licht en geluid.

In de kennismakingsfase brengen we alle kantoornoden in kaart die als basis dienen voor de uiteindelijke projectinrichting.

Maatwerk

Elke organisatie is uniek en zo ook de werkruimtes. Kortom, zonder maatwerk geen geslaagde totaalinrichting van een kantoor! In samenwerking met onze betrouwbare partners zorgen wij ervoor dat ons ontwerp op maat zich vlekkeloos vertaalt in een inrichting op maat. Zo kan je erop rekenen dat elke vierkante meter optimaal benut wordt met:

  • meubels die naadloos passen in het interieur,
  • de juiste verlichting,
  • en allerlei slimme oplossingen om kabels en bureaumateriaal te organiseren.

Totaalinrichting van jouw kantoor realiseren?

Zoek je een professionele partner voor het inrichten van jouw kantoor? Met Ergo-Lab bespaar je tijd, geld en moeite. Als specialist in kantoorinrichting focussen wij op functionaliteit, ergonomie, duurzaamheid, design en budget. Vraag geheel vrijblijvend informatie aan op maat van jouw (kantoor)noden.

totaalinrichting-kantoor-24
Ergo-Lab_RGB_NEG

Ontdek onze gerealiseerde projecten

Zoek je inspiratie om van jouw bedrijf een moderne werkplek te maken die voldoet aan alle ergonomische normen? Neem dan zeker een kijkje in onze recent gerealiseerde projecten op het vlak van ergonomische kantoorinrichting.

Wij werkten al voor