Refurbished bureaustoelen: je eigen stoelen zo goed als nieuw

Zijn de bureaustoelen op je kantoor aan vervanging toe? Denk dan eerst aan reinigen en repareren voor je investeert in nieuwe stoelen. Of het nu gaat over een vuile zitting, een kapotte armsteun of een defect wiel. Ergo-Lab lost het voor je op en maakt van afgeschreven stoelen opnieuw bruikbare, refurbished bureaustoelen.

Refurbished bureaustoelen? Hoe zit dat?

Een bureaustoel heeft veel onderdelen. Als zo’n onderdeel kapot is, is het niet meteen over en uit voor je stoel. Veertjes, armleuningen of wieltjes kunnen we makkelijk vervangen dankzij onze voorraad wisselstukken. Ook de stoffering van een zitting of rugsteun kan vernieuwd worden. Het voordeel? Refurbished bureaustoelen hebben een langere levensduur en je maakt geen onnodige kosten door nieuwe stoelen aan te kopen.

Snel en professioneel reinigen

Om bureaustoelen opnieuw te laten stralen, is een intensieve reiniging cruciaal.

Met veel zorg en aandacht reinigen we de bureaustoelen van je kantoor. Het schoonmaken gebeurt grotendeels met de hand. Onze medewerkers verwijderen een deel van het vuil met een luchtpistool en de stoffering wordt schoongemaakt met een milieuvriendelijke zeep en een stoommachine. Zo krijgt elke stoel een diepe reiniging die alle bacteriën doodt. Een laatste keer afwrijven met een doek en de stoelen zijn zo goed als nieuw.

Werkwijze

Verdienen je bureaustoelen een make-over? We komen de stoelen bij jou op kantoor ophalen en brengen volledig refurbished bureaustoelen terug.  Als het nodig is, lenen we je in tussentijd de nodige vervangstoelen. Stoelen reinigen kan ook op locatie.

Sedus
logo ergo lab

Vergeet jouw bureaustoelen niet te repareren

Zit je met kapotte of vuile bureaustoelen en wil je weten wat we voor jou kunnen doen? Ergo-Lab adviseert je graag over het repareren en reinigen van je bureaustoelen.

Liever goedkope bureaustoelen kopen?