Hoe draagt Ergo-Lab bij aan een duurzame toekomst?

Ergonomie en duurzaamheid zitten verweven in het DNA van Ergo-Lab. Om als bedrijf te overleven, moet duurzaam ondernemen centraal staan. Als partner en adviseur denkt Ergo-Lab met je mee door het aanbieden van ergonomische kantooroplossingen, hulpmiddelen en kennis voor het creëren van een kwalitatieve, duurzame en gezonde (24/7) werkplek.

Zo toveren wij gebruikte bureaustoelen of tafels om tot kwalitatieve en comfortabele exemplaren. Door – wanneer mogelijk – te kiezen voor refurbishment kunnen wij nieuwe producten aanbieden die voldoen aan de hoogste internationale normen (ergonomie, kwaliteit, hoogwaardige materialen, …).

Daarnaast zijn wij leverancier van ergonomische betaalbare tweedehands bureaustoelen. We zetten je bureaustoel(en) netjes voor je neer op kantoor en nemen eventueel gratis je oude exemplaren mee. Zo kunnen we ook die weer een nieuw leven geven. Tot slot hebben we bij het inrichten van (24/7) totaalprojecten aandacht voor een duurzame materialenkeuze zodat er geen slijtage op korte termijn optreedt (bv. aan de randen van de werktafels).