Duurzaam ondernemen is de toekomst

Duurzaamheid en ecologie spelen de komende jaren een steeds belangrijkere rol. Wil je als bedrijf overleven, dan moet duurzaam ondernemen centraal staan. Nadenken over en rekening houden met de ESG-doelen (Environmental, Social, Governance) en de bijhorende verslaggeving. In de praktijk blijken die duurzame doelen niet zo eenvoudig om te kiezen, laat staan te integreren in de organisatiestrategie.

Ergo-Lab als adviseur

Wil je graag (nog meer) duurzaam ondernemen maar weet je niet waar te beginnen? Ben je op zoek naar een kwalitatieve, duurzame en ergonomische inrichting van een controlekamer, alarmcentrale of andere 24/7 werkplek? Als adviseur denkt Ergo-Lab met je mee door het aanbieden van ergonomische kantooroplossingen, hulpmiddelen en kennis.

Hiervoor werken we nauw samen met verschillende innovatieve, duurzame en betrouwbare partners die continu op zoek zijn naar nieuwe hoogwaardige producten en productieprocessen. Gaande van een restafvalloze fabriek, over het hergebruiken van grondstoffen tot het beperken van energie en transport.

Onze concrete bijdrage aan duurzame werkplekken?

Ergonomie en duurzaamheid zitten verweven in het DNA van Ergo-Lab. Zo kan je bij ons terecht voor verschillende duurzame oplossingen zoals:

  • Tweedehands bureaustoelen die zowel kwalitatief als comfortabel zijn. Elke stoel wordt met de grootste zorg gereinigd, gerenoveerd en gecontroleerd. Het prijsvoordeel is alvast een leuke extra.
  • Het terugnemen van oude stoelen en tafels voor refurbishment. Onze refurbished bureaustoelen voldoen aan de hoogste internationale normen op het vlak van ergonomie, kwaliteit, hoogwaardige materialen, … Op die manier maak je geen onnodige kosten door nieuwe stoelen aan te kopen.
  • De Vepa Drentea Hemp is een stoel die volledig biologisch, plantaardig en recyclebaar is. Ontworpen met veel aandacht voor duurzaamheid, design, comfort en betaalbaarheid. Te verkrijgen als klassieke stoel of als barkruk.
Duurzaam-ondernemen
Ergo-Lab_RGB_NEG

Samen duurzaam ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een continu verbeteringsproces. Zoek je een professionele partner die jouw bedrijf klaarstoomt voor de toekomst met innovatieve, duurzame en ergonomische producten die de mens centraal stellen? Contacteer ons vrijblijvend voor een eerste kennismakingsgesprek.