Ergo-Lab, jouw gids voor het kantoor van de toekomst

De wereld van vandaag is nog nooit zo boeiend geweest. Technologische innovaties volgen elkaar in sneltempo op en de digitale automatisering wordt steeds voelbaarder. Hoe we leven en werken zal bijzonder sterk veranderen, met grote gevolgen maar tegelijk opportuniteiten voor bedrijven en organisaties. Deze dienen zich klaar te stomen voor het kantoor van de toekomst… En met de Ergo-Lab Academy staan wij hen daar heel graag in bij!

DSY1-0193

Een Academy die steunt op drie pijlers

transformacion-digital

Pijler 1: digitale transitie

Positief omgaan met uitdagingen: dat is een cruciale mindset om als bedrijf te overleven. Een mooi voorbeeld daarvan is de manier waarop vele bedrijven zich geherpositioneerd en getransformeerd hebben naar aanleiding van de corona-epidemie.

Steeds meer bedrijven zijn zich ook meer bewust van de gigantische informatie- en biotechnologie die op ons afstevent. Hierbij klinkt de vraag of wij als mens in staat zijn om tegen robotica en artificiële intelligentie op te boksen? Wij kunnen je gelukkig garanderen dat de mens het potentieel heeft om de heerser van deze aarde te blijven. En dat hebben we te danken aan onze veerkracht, creativiteit en vertrouwen!

Lees meer >>

Pijler 2: welzijn en weerbaarheid door fysieke en mentale gezondheid

Hoe kan je als bedrijf of organisatie de fysieke en mentale gezondheid van je medewerkers bevorderen? Daarbij is een goede ergonomie op het werk van cruciaal belang! Een van de belangrijkste aspecten is om het zittend patroon te doorbreken. En dat bereik je heel eenvoudig door te investeren in ergonomisch kantoormeubilair.

Lees meer >>
Ergonomie
Human4human

Pijler 3: Human4Human

In het digitale tijdperk waarin we leven en dat we tegemoet gaan, is het ook van belang om in ons brein te blijven investeren. Zo kunnen we onze creativiteit beschermen, onze weerstand opbouwen en optimistisch en ambitieus leven en werken met meer controle en minder stress.

Lees meer >>
academy
MarcTimmermans

Stoom je klaar voor het kantoor van de toekomst

Is jouw bedrijf nog niet helemaal klaar voor het kantoor van de toekomst? Door middel van een algemene webinar/presentatie of een specifieke trainings- en adviessessie op de werkvloer, ondersteunen we je graag met:

 

  • concrete vooruitzichten op het vlak van de digitale revolutie op het werk,
  • tips & tricks over hoe je het welzijn en de weerbaarheid bij je werknemers kan bevorderen,