Duurzame ergonomie met de Wilkhahn bureaustoelen en ander kantoormeubilair

De keuze voor Wilkhahn als partnermerk van Ergo-Lab ligt voor de hand. Dit Duitse topmerk biedt topoplossingen aan op het vlak van ergonomisch zitten en vergaderen. Zij staan wereldwijd bekend om hun veelzijdige en hoogwaardige kantoor- en conferentiemeubilair: in hun vakjargon bestempeld als ‘office for motion’. De Wilkhahn bureaustoelen staan – net zoals hun overige kantooroplossingen – garant voor een ongekende functionaliteit, ergonomie én duurzaamheid.

Productontwikkeling met oog voor duurzaamheid

Elk Wilkhahn-product is vervaardigd uit de beste materialen en voldoet zo aan de hoogste kwaliteitseisen op het vlak van comfort, gezondheid en duurzaamheid. Producten ontwikkelen op een duurzame manier gaat voor hen hand in hand met ‘maatschappelijk verantwoord ondernemen’. Zij passen bewust een ecologische aanpak toe, met aandacht voor een duurzame vormgeving en een maximale gebruiksduur. Zo leverden zij baanbrekend werk met hun eerste volledig recycleerbare bureaustoel.

Over baanbrekend werk gesproken: wist je dat…

Wilkhahn de eerste aanbieder was van het baanbrekende 3D-zitconcept? De inspiratie voor hun productinnovatie vloeit voort uit de bestaande problematiek op de werkvloer. Zo ontwikkelden ze onder meer de 3D-synchro stoelen met laterale beweging en de ‘timetable lift’.

Een greep uit hun aanbod

Wilkhahn weet als geen ander hoe belangrijk het is om als bedrijf in te spelen op de veranderende markt. Naar aanleiding van de coronacrisis hebben zij zich bewezen als innovatieve en betrouwbare partner voor het creëren van een ergonomische thuiswerkplek.

Maar uiteraard blijven fysieke overlegmomenten op kantoor noodzakelijk. Denk bijvoorbeeld aan een creatieve brainstorm. Door gebruik te maken van aangepast ergonomisch meubilair wordt het creatieve denken gestimuleerd. Zo biedt Wilkhahn een mooi aanbod aan van:

  • ergonomische kantoorstoelen: van functionele en elegante draaistoelen tot comfortabele fauteuils of multifunctionele krukjes;
  • ergonomisch zit-sta meubilair zoals dynamische werk- of vergadertafels met mogelijkheid om deze naar voorkeur aan te passen: zittende of staande positie, …
Wilkhahn
Logo_wilkhahn

Kies voor duurzame ergonomie met de Wilkhahn bureaustoelen

Met de kantooroplossingen van Wilkhahn ben je zeker van een functionele, ergonomische en duurzame keuze. Laat je inspireren door onze gerealiseerde projecten met de Wilkhahn bureaustoelen en ander kantoormeubilair. Benieuwd wat Ergo-Lab in samenwerking met Wilkhahn voor jouw bedrijf kan betekenen? Aarzel zeker niet om meer informatie op maat van jouw kantoornoden aan te vragen.
 
Ontdek meer over Wilkhahn