Ergonomische stoelen van Score

Score, dan zit je goed! Dat is de slogan van het Nederlandse topmerk Score, seats to suit. Zij engageren zich om werkpleksituaties beter te maken en mensen op een gezonde en fijne manier te laten werken. Hiervoor ontwikkelen en produceren ze ergonomische stoelen en accessoires die bijdragen aan een goede lichaamshouding, een betere concentratie en een hogere productiviteit. Hun maatwerkoplossingen worden geëxporteerd naar meer dan 50 landen, waardoor ze internationaal al duizenden mensen geholpen hebben met de juiste stoel.

Ergonomische stoelen op maat

De productontwikkelaars van Score bedenken nieuwe zitoplossingen die voldoen aan alle huidige ergonomische standaarden en de hoogste kwaliteit. De ergonomische stoelen van Score zijn volledig aan te passen naar de gebruiker en de werkzaamheden. Een goede werkstoel of stahulp stimuleert een juiste zithouding waardoor gezondheidsklachten op lange termijn worden voorkomen. Goed, ergonomisch zitmeubilair is dan ook een investering die zich snel terugbetaalt.

Inzetbaar in diverse sectoren

Dankzij hun maatwerk vind je bij Score altijd een passende zitoplossing. Van zadelkrukken en werkstoelen over veiligheidsstoelen tot medische taboeretten en cleanroomstoelen. Het Score zitmeubilair is niet alleen inzetbaar in de medische sector (ziekhuizen, laboratoria, tandarts- en dokterspraktijken, …) maar ook in de industrie (ESD-ruimtes, fabrieken, …), op kantoor en op nog veel meer werkplekken waar een goede stoel essentieel is (scholen, supermarkten, vliegvelden, …).

amazone-t-flex-black-1
logo_score

Maak kennis met het zitmeubilair van Score

Van jouw bedrijf een comfortabele werkplek maken? Dat doe je met de ergonomische zitoplossingen van Score. Als lokale dealer en Score-specialist helpt Ergo-Lab jou met gepast advies voor jouw specifieke noden en situatie. Contacteer ons gerust vrijblijvend voor meer informatie op maat.

 

Het is zelfs mogelijk om de ergonomische stoelen van Score vrijblijvend uit te proberen (gratis proefperiode van twee weken). We informeren je meteen ook over ergonomisch zitten en werken.