Ergonomisch werken heruitgevonden met Aeris zitmeubilair

Met Aeris kiest Ergo-Lab voor een revolutionaire partner op het vlak van ergonomisch zitten en werken. Deze Duitse fabrikant bedenkt en ontwikkelt innovatieve zitoplossingen vanuit een lichamelijk en medisch oogpunt. Hiervoor hebben ze een speciale 3D-technologie uitgevonden die verwerkt zit in hun Aeris zitmeubilair. Zo bekleden zij al jaren de leidende positie op het vlak van bewegend zitten op kantoor of op de thuiswerkplek. Met als uitkomst: actievere, gezondere en gelukkige medewerkers!

Focus op driedimensionaal bewegen tijdens het zitten

Aeris vertrekt vanuit het standpunt dat een lichaam  de hele dag in beweging moet blijven. En dat geldt uiteraard ook voor de ‘zittende’ werknemer. Om dat zo natuurlijk mogelijk te laten gebeuren, ontwikkelden zij een unieke bewegingstechnologie: de Aeris 3D-technologie. Deze driedimensionale manier van bewegen creëert niet alleen een betere maar ook een gezondere ‘zitwerkhouding’:

  • Op en neer bewegen: zorgt voor een diepere ademhaling, snellere stofwisseling, hogere spieropbouw en sterkere wervelkolom. De beste remedie tegen rugpijn…
  • Naar links en naar rechts bewegen: maakt het mogelijk om ver te reiken mét een rechte rug…
  • Voor- en achteruit bewegen: laat toe om zo natuurlijk en ‘recht’ mogelijk naar voor of naar achter te leunen. Ideaal om dieper te ademen en de bloedsomloop te verbeteren…

Aeris zitmeubilair: voor meer beweging op kantoor

Dat Aeris meer beweging op kantoor brengt is ontegensprekelijk. Met hun ergonomisch zitmeubilair stimuleren ze zowel de gezondheid als de motivatie en productiviteit op kantoor. Enkele van hun revolutionaire zitoplossingen zijn:

  • De Aeris Swopper

Een actieve bureaustoel (met of zonder rugleuning) die toelaat om lang en geconcentreerd te zitten, de rug versterkt en een rechte houding bevordert.

  • De Aeris 3Dee

Deze bureaustoel met halfhoge rugleuning houdt de rug recht en maakt het mogelijk om tijdens het werken door bewust te ontspannen.

  • De Aeris Muvman

Een actieve sta-zit stoel die op intuïtieve wijze een zittende met een rechtopstaande werkhouding combineert en zo de benen perfect ontlast.

Wist je dat…

Aeris zitmeubilair op ambachtelijke wijze (lees: met de hand) en met recycleerbare materialen wordt vervaardigd? Dat verklaart hun buitengewone kwaliteit en levensduur waarbij aandacht voor het milieu centraal staat.

102-HB-STBK-BK-SE01_Aeris-Swopper_castors-hard-floor_standard_black_black_select_black_01_6535bdcb-1df9-4e7d-a236-fd75b72a57d2_large
aeris_logo

Investeer in ergonomisch zitmeubilair

Wil je als bedrijf of organisatie graag meer beweging creëren op de werkvloer? En hecht je hierbij belang aan een goede ergonomie? Dan vind je in onze recente cases met de Aeris zitoplossingen ongetwijfeld de perfecte inspiratie! Wil je graag meer weten of een voorstel op maat? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen.
 
Ontdek meer over Aeris