Enea Design: kantoormeubilair van topkwaliteit

Sinds 1984 ontwerpt en produceert het Spaanse merk Enea Design kwalitatief hoogwaardig kantoormeubilair. Dit doen ze op een duurzame en verantwoorde manier. Volgens de leuze ‘inspired by life, made by Enea’ vervaardigen ze eigentijdse en originele ontwerpen die tegelijk uniek en authentiek zijn. Mooi, sterk en duurzaam meubilair dat divers inzetbaar is voor de inrichting van zowel openbare als privéruimtes: hotelindustrie, culturele centra, (24/7) kantoren, onderwijsinstellingen, ziekenhuizen, …

Altijd maatwerk

Bij Enea Design draait het om maatwerk. Geen standaardproducten maar buitengewone meubelstukken ontwikkeld door een team van experten, volgens de modernste technologieën, met aandacht voor het kleinste detail en de hoogste kwaliteit.

Een greep uit hun aanbod

Enea Design produceert vanuit hun fabriek in het Baskenland en levert naar alle uithoeken van de wereld. Hun meubelcollecties zijn op z’n minst gezegd verbluffend te noemen. Voor elk wat wils, extreem veelzijdig en aanpasbaar aan alle dagelijkse activiteiten. Zo is er de:

  • Movado-collectie: een ergonomische bureaustoel met functionele aanpassingsmogelijkheden (in hoogte verstelbare rugleuning, hoofdsteun, …).
  • Kubika-collectie: een modulair zitsysteem met een veelzijdig en verfijnd ontwerp, bestaande uit stoelen met of zonder rugleuning, tussenarmen en tafelverdelers.
  • Noa-collectie: een eigentijdse versie van de klassieke bistrostoel, aan te passen aan alle soorten huishoudelijke of horecaruimtes.
  • Kaiak-collectie: comfortabele stoelen en lounges, geschikt voor zowel professioneel als privégebruik.
  • Coma-collectie: krukken in verschillende hoogtes en basisopties die passen bij elke setting en omgeving.
  • Eina-collectie: comfortabele en ergonomische stoelen, ideaal voor klaslokalen, vergaderlocaties of auditoria.
  • Iron Tafel-collectie: tafels in verschillende hoogtes, afwerkingen en vormen, zowel voor horeca als voor zakelijke ruimtes.
  • Folio-collectie: tafels in verschillende maten met inklapsysteem en zwenkwielen, makkelijk te stapelen en ontworpen voor dynamische en flexibele werkplekken.
Enea Design
Enea Design

Kies voor een stijlvolle én ergonomische inrichting met Enea Design

Enea Design heeft nog veel meer te bieden. Als ambitieuze en duurzame fabrikant van high-end zitmeubilair, investeren zij continu in vernieuwing. Wil je graag meer weten over een bepaalde collectie? Doe alvast wat inspiratie op via een van de gratis Enea-brochures en/of contacteer ons vrijblijvend voor advies op maat van jouw organisatie.