Sedus bureaustoelen en modulair kantoormeubilair voor een maximaal welzijn

Een goede ergonomie op kantoor staat bij Sedus hoog in het vaandel. Dat is meteen een van de hoofdredenen waarom dit toonaangevende Duitse merk in de Ergo-Lab-portefeuille zit. Hun kernactiviteit bestaat uit de ontwikkeling en productie van hoogwaardige kwaliteitsmeubels. Sedus bureaustoelen en ander modulair kantoormeubilair combineren dan ook een ongeziene ergonomie en duurzaamheid met een hoog designgehalte.

Een blijvende aandacht voor welzijn

Sinds hun ontstaan blijft Sedus voorstander van het welzijnsprincipe op de werkvloer. Dit betekent concreet dat – wil een medewerker productief zijn – een goede zitergonomie noodzakelijk is. Zo brachten ze de eerste geveerde draaistoel op de Europese markt.

Deze filosofie trekt Sedus door in wat zij ‘welzijnskantoren’ noemen. Een aantrekkelijke werkplek is namelijk des te belangrijker in het rekruteren en behouden van talent. Daarom bieden zij complete maar inspirerende en flexibele kantoorinrichtingen en werkplekconcepten aan. Dat voedt niet alleen de creativiteit maar ook de concentratie, communicatie, samenwerking én het werkplezier.

Zoveel meer dan Sedus bureaustoelen alleen

Voor de inrichting van deze welzijnskantoren valt Sedus terug op hun ergonomische en kwalitatieve aanbod.

En dit omvat zoveel meer dan hun Sedus bureaustoelen. Zij hebben namelijk alles in huis om een moderne en ergonomische werkplek in te richten:

  • zitmeubilair: van bureaustoelen tot seminarie- of vergaderstoelen, …
  • tafels: van individuele werkplektafels tot team- of vergadertafels, …
  • opbergruimte zoals ruimteverdelers, kantoorkasten, ladenblokken, …
  • scheidingswanden en akoestisch effectieve elementen

Verder bieden zij ook planningssoftware en intelligente inrichtingsoplossingen aan voor specifieke werksituaties.

Wist je dat? De producten en oplossingen van Sedus vaak in de ‘designprijzen’ vallen? Dat is helemaal de verdienste van het perfecte evenwicht tussen functie en vorm.

Sedus
Sedus-Logo

Creëer een moderne werkplekomgeving op maat van jouw bedrijf

Wil je van jouw bedrijf een moderne werkplek maken die voldoet aan alle ergonomische normen? Kijk dan zeker even naar onze recente cases met de Sedus kantooroplossingen. Ben je helemaal overtuigd? Neem gerust contact op voor meer informatie. In samenwerking met Sedus werkt Ergo-Lab graag een gepersonaliseerd voorstel uit.
 
Ontdek meer over Sedus