Een ergonomisch thuiskantoor: zo werk je beter

Thuiswerken hoort er ondertussen bij en dat zal ook zo blijven. Gebeurt dat bij jou nog aan de keukentafel of in de zetel? Dan voel je dat waarschijnlijk op het einde van je werkdag. Een langdurige verkeerde houding zorgt immers voor rugklachten of nekpijn. En waarschijnlijk ben je ook minder productief. Daarom is het belangrijk om een aangenaam en ergonomisch thuiskantoor in te richten.

Een thuiskantoor dat past in jouw huis

Heb je een aparte werkkamer? Of is je thuiskantoor een hoekje in de woonkamer of in de keuken? Natuurlijk wil je het maximum halen uit de ruimte die je hebt. Dankzij maatkasten of andere slimme oplossingen op maat, maak je zelfs van een krappe werkruimte een gezellige plek.

De juiste sfeer schep je ook door je werkplek in te richten in een stijl die past bij de rest van je huis. Ergo-Lab doet dat in samenwerking met Eronda. Gebruik je in je interieur veel hout of natuurlijke materialen bijvoorbeeld, dan laten we die ook terugkomen in je thuiskantoor. Is je inrichting eerder klassiek? Of net strak? Voor elke stijl is er een mooie oplossing.

Ergonomisch natuurlijk

Ook bij je thuis is ergonomie geen overbodige luxe.

Met een ergonomische bureaustoel neem je een gezonde zithouding aan. Een degelijke bureaustoel ondersteunt je onderrug en stimuleert beweging. Om wat meer afwisseling in je werkdag te brengen kan je ook kiezen voor alternatieve zitoplossingen of voor een zit-sta bureau. Zelfs verlichting die bijdraagt tot je productiviteit is mogelijk. Ergo-Lab helpt je graag om een gezonde werkplek tot stand te brengen.

En betaalbaar

Omdat we elke thuiswerker een ergonomische thuiswerkplek gunnen, houdt Ergo-Lab het graag betaalbaar. Bijvoorbeeld door gebruikte bureaustoelen aan te bieden. Jij kiest uit topmerken en wij zorgen ervoor dat je stoel er als nieuw uitziet.

Sedus
Ergo-Lab_RGB_NEG

Samen het ideale thuiskantoor inrichten

Wil jij thuis een aangename werkplek inrichten? Of ben je een werkgever en wil je je medewerkers ondersteunen met een optimaal thuiskantoor? Ergo-Lab denkt graag met je mee.

Onze merken