Wegencontrole op het scherpst van de snee

Iedereen wil zich in een veilige verkeerssituatie kunnen begeven. Die veiligheid begint in de controlekamers van de wegencontrole. Een betrouwbare omgeving zonder gevaar start bij een operator die uiterst geconcentreerd te werk gaat. De operator moet zijn job kunnen uitvoeren in een rustige kantooromgeving die hyper uitgerust is voor het belangrijke werk dat daar moet gebeuren.

Laat de inrichting van een controlekamer bij de wegencontrole over aan onze specialisten. Wij zetten je op weg naar een aangename, ergonomische werkomgeving die helemaal bij je past.

Focus als eerste doel

In een controlekamer werken vaak meerdere collega’s aan één enkel werkstation. Wij voorzien een inrichting waarbij iedereen op een snelle en eenvoudige manier z’n werkplek aanpast aan zijn of haar wensen en noden. Onze professionele missie? Dat iedereen op een ergonomisch verantwoorde manier de kantoortijd kan doorbrengen.

Een controlekamerstoel is bijvoorbeeld een must bij de inrichting van je ergonomische kantoor. Bekijk al onze brochures en vind wat bij jou past. We creëren werkplekken die eenvoudig alterneren tussen staan en zitten. Zo kiest elke operator wat hij wil en kan hij werken in optimale omstandigheden én met volledige focus.

Een ergonomisch totaalconcept

Een ergonomisch ingericht bureau begint bij het juiste meubilair. Maar wist je dat je de kantooromgeving nog ergonomischer kan maken door bijvoorbeeld gepaste verlichting of slimme kabeloplossingen toe te voegen? Wij werken met plezier een totaalconcept voor je bedrijf uit.

Alles begint bij de kennismakingsfase. Daarin brengen we alle noden in kaart, want ook jouw organisatie is uniek. Daarna gaan we samen met onze partners op zoek naar de perfecte totaalinrichting voor jouw kantoor.

totaalinrichting-kantoor-24
Ergo-Lab_RGB_NEG

Kies voor de ervaring van Ergo-Lab voor jouw controlekamer bij de wegencontrole

Geen enkele inrichting van een controlekamer bij de wegencontrole is dezelfde. Elk verhaal heeft een aparte aanpak en uitwerking nodig. Vertrouw op ons en bekijk onze cases ter inspiratie. Intussen verzorgden wij al meermaals de inrichting van een controlekamer bij de wegencontrole.

Moet de inrichting van jouw controlekamer aangepakt worden? Wij weten raad. Neem contact met ons op. Wij kijken er alvast naar uit om samen te werken.