Een thuiswerkbox met ergonomische accessoires

Thuiswerk is een blijver, ook post-corona. Om comfortabel en productief te werken, heb je een aangenaam en ergonomisch thuiskantoor nodig. Een werkplek die uitnodigt tot voldoende beweging, variatie en vooral comfort. Ergonomisch werken gaat uiteraard verder dan de juiste bureaustoel. Een thuiswerkbox met ergonomische accessoires komt bijvoorbeeld ook goed van pas! 

De positieve impact van ergonomische accessoires

Als specialist in ergonomisch werken en kantoormeubilair, verdelen wij enkel de meest hoogwaardige merken. En daar hoort BakkerElkhuizen bij! Zij bedenken en ontwikkelen ergonomische accessoires van hoge kwaliteit die door wetenschappelijk onderzoek onderbouwd zijn. Deze accessoires stimuleren het comfort en de productiviteit van elke beeldschermwerker, op kantoor én thuis.

De Essentials Plus thuiswerkbox van BakkerElkhuizen

Om aan de behoeften van de thuiswerkers tegemoet te komen, bundelt BakkerElkhuizen verschillende ergonomische accessoires ter ondersteuning van thuiswerk. Zo bieden wij hun Essentials Plus thuiswerkbox aan. Deze handige box bevat:

  • Een lichte laptophouder (Ergo-Q 330) met 6 verschillende standen om het beeldscherm op de juiste hoogte in te stellen. Je ervaart hierdoor minder nekklachten en neemt automatisch een goede werkhouding aan.
  • Een compact ergonomisch toetsenbord (S-board 840) met extra brede spatiebalk, 2 USB poorten en multimediatoetsen, zowel voor laptop als desktop geschikt. Dankzij het compacte formaat werk je comfortabeler door de kortere reikafstand naar de muis. Hierdoor verlaag je de belasting van de onderarmen en de schouder.
  • Een ergonomische verticale muis (Grip Mouse) voor een betere ondersteuning van pols en hand, ook geschikt voor mensen met kleine handen.

Om het totaalpakket af te maken, ontvang je een gratis warmte-isolerende muismat waardoor je nog comfortabeler werkt: geen koude muishand meer en een optimaal gebruik van de muis dankzij de ei-vorm en rubberen ondergrond van de muismat.

Maak je thuiswerkplek compleet

Met de thuiswerkbox van BakkerElkhuizen verhoog je als thuiswerker niet alleen je comfort en productiviteit maar ook je werkplezier. Iets voor jou? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Profiteer vanaf 1 juli 2021 van onze zomeractie en bestel jouw thuiswerkbox met 10% korting t.e.m. 21 september 2021.