Profiteer van onze zomeractie op de Essentials Plus thuiswerkbox

Een volledige terugkeer naar kantoor? Dat zit er zelfs na de coronapandemie niet aan te komen. Uit onderzoek blijkt dat hybride werken de standaard wordt, waarbij we ons thuis meer richten op focustaken en op kantoor meer op samenwerking en overleg.

Dat juichen wij van harte toe! Want als er één ding is dat het verplichte thuiswerken ons heeft geleerd, is dat het absoluut een haalbare en productieve manier van werken is. Voor velen onder ons zelfs aangenamer om in volle concentratie te kunnen werken.

Aangenaam en efficiënt werken van thuis uit, daarbij kunnen de ergonomische accessoires van BakkerElkhuizen helpen. Met hun slim samengestelde Essentials Plus thuiswerkbox kies je als thuiswerker voor extra comfort en productiviteit (of je gunt dit als werkgever aan je thuiswerkmedewerkers).

Deze handige box bevat:

  • Een slanke mobiele laptophouder met 6 verschillende standen én een geïntegreerde documenthouder.
  • Een compact ergonomisch toetsenbord, zowel voor laptop als desktop geschikt
  • Een goede, ergonomische verticale muis.
  • Een gratis warmte-isolerende muismat om nog comfortabeler te werken.

Wil je jouw thuiswerkplek aangenamer maken met deze ergonomische accessoires? Of ben je een werkgever en wil je je medewerkers ondersteunen met deze thuiswerkbox?

Als erkende verdeler geniet je bij Ergo-Lab vanaf 1 juli 2021 van 10% korting bij bestelling vanaf 1 Essentials Plus thuiswerkbox (€ 159,27 + € 15 transportkost). Deze zomeractie loopt tot en met 21 september 2021.