De spoorwegen springen op de kar

In controlekamers is het belangrijk dat alle medewerkers te allen tijde het hoofd koel houden. En dat is bij de spoorwegen niet anders. Om optimaal te kunnen werken, moet het individuele comfort en de inrichting van de controlekamer helemaal op punt staan. Dit zowel op ergonomisch als op functioneel vlak.

Als experten ter zake helpen we je graag om dit doel te realiseren. We ontwerpen de meest geschikte 24-uurs werkomgeving, helemaal op maat van het multiscreen werk en de permanente bedrijvigheid in controlekamers van de spoorwegen. De inrichting en het meubilair van de controlekamers is dan ook helemaal tiptop, dankzij ons.

De onmisbare, ergonomische reflex

Controlekamers van de spoorwegen zijn het kloppende hart van de spoorwegsector. In deze omgeving worden werkplekken gedeeld tussen meerdere medewerkers tijdens verschillende ploegendiensten. Een ergonomische inrichting van zo’n controlekamer is dan ook van essentieel belang om de efficiëntie en de veiligheid te garanderen.

Ons doel is om een comfortabele en actieve werkomgeving te creëren die de gezondheid en productiviteit van de medewerkers stimuleert. Maar wat is nu de ideale inrichting voor een controlekamer van de spoorwegen? Onze specialisten helpen je graag en werken een passend voorstel uit, rekening houdend met de noden van jouw medewerkers.

Met voldoende aandacht voor efficiënt werken

Een goed doordachte ergonomische inrichting van je kantooromgeving draagt absoluut bij aan een efficiënte werkhouding van de collega’s. Wanneer de inrichting van de controlekamer van de spoorwegen ergonomisch helemaal op punt staat, dan durven wij beweren dat elke medewerker nog liever naar het werk zal komen. En wie z’n werk graag doet, doet het meestal ook beter.

Wij zijn toegewijd om je te helpen bij de realisatie van een top ergonomische werkomgeving. De inrichting van de controlekamer bij de spoorwegen zal ongetwijfeld aan al je behoeften voldoen. We gaan er in elk geval alles aan doen.

totaalinrichting-kantoor-24
Ergo-Lab_RGB_NEG

Op het juiste spoor voor je controlekamer bij de spoorwegen

Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe wij jouw controlekamer van de spoorwegen kunnen optimaliseren met hoogwaardige ergonomische oplossingen.

Scroll naar boven