De politie als pionier

In controlekamers van de politie wordt 24/7 hard gewerkt. Politiemensen en operators die dagelijks in meldkamers werken, hebben nood aan flexibele, ergonomische oplossingen voor hun kantoor. De bureausystemen moeten makkelijk aanpasbaar zijn aan de individuele behoeften van elke medewerker.

Onze ergonomische adviseurs focussen zich op een ergonomische gebruikservaring van jouw kantoor. Soepel en precies op jouw maat. Met ons aan je zijde krijg je eersteklas ondersteuning en toonaangevende kwaliteit voor de inrichting van de controlekamer bij de politie.

De ultieme combinatie van flexibiliteit en ergonomie

De ergonomische totaalinrichting van een controlekamer bij de politie moet ontworpen worden om lang mee te gaan. Een belangrijk onderdeel daarbij zijn verstelbare bureaus, die betrouwbaar zijn en blijven in de meest veeleisende werkomgevingen.

Onze ontwerpers tekenen jouw ruimte uit op plattegrond. Op basis daarvan werken zij een optimale ergonomische inrichting voor je controlekamer bij de politie uit. In verschillende fases stemmen we nadien af tot we het gewenste resultaat bereiken. Samen zorgen we ervoor dat jouw werkplek volledig ergonomisch is.

Gelukkige medewerkers als voornaamste doel

Bij Ergo-Lab zijn we ervan overtuigd dat een optimaal ingerichte werkplek de productiviteit en de focus van de politieoperator bevordert. Daarom creëren wij graag samen met jou een gezonde werkplek waar je elke dag met plezier naartoe gaat.

Onze bureaus zijn speciaal ontworpen voor een 24/7 omgeving. Ideaal voor een politieomgeving waar er dag en nacht in shiften wordt gewerkt. Met één simpele bediening is het voor iedereen heel eenvoudig om het bureau op maat af te stellen ongeacht de lengte of bouw van de operator.

totaalinrichting-kantoor-24
Ergo-Lab_RGB_NEG

Toe aan een nieuwe controlekamer bij de politie?

Wij zijn de specialist in ergonomische werkplekken. Ontdek de best passende oplossing voor jouw organisatie en werk samen met ons een aanpak uit die perfect aansluit bij de behoeftes van jouw medewerkers. Neem contact op voor een complete ergonomische totaalinrichting op maat.