De luchthavensector is ingecheckt

Iedereen kent het drukke reilen en zeilen op een luchthaven. De monitoring en de controle om alle vliegtuigen in goede banen te leiden is allesbehalve een eenvoudige opdracht. Alle luchthavendiensten werken dan ook zorgvuldig en intensief samen om de dagelijkse werking vlekkeloos te laten verlopen.

Met onze state-of-the-art werkplekken krijgen luchthavenoperatoren de ondersteuning die zij nodig hebben om hun uitgebreide takenpakket uit te voeren. Ontdek hieronder hoe en waarom onze specialisten  de ideale partner zijn voor de inrichting van een controlekamer op de luchthaven.

De route naar ergonomie

Een luchthaven is geen werkplaats zoals een andere. Het is een alledaags komen en gaan van vliegtuigen en passagiers. Deze complexe realiteit vraagt heel wat inspanningen van alle luchthavenmedewerkers. Een centrale controlekamer is absoluut nodig om overal en te allen tijde een oogje in het zeil te houden. De inrichting van zo’n controlekamer op de luchthaven is daarbij van cruciaal belang.

De controlekamer van een luchthaven is een plek waar veel verschillende diensten samenwerken. Een ergonomische inrichting geeft je medewerkers de kans om elke dag hun werk uit te voeren op een verantwoorde manier. Omdat zij kunnen werken in optimale omstandigheden, verloopt de uitvoering van hun taken ook efficiënter.

Eenvoudig samenwerken

Er is een maximum aan aandacht nodig in de controlekamer van een luchthaven. Daarom vereist zo’n werkplek een aantal basisuitrustingen om de productiviteit op elk moment zo hoog mogelijk te houden. Denk maar aan ergonomische werktafels met 24-uursstoelen. Zo creëer je volwaardige wisselplekken, geschikt voor het werken met meerdere schermen. De inrichting van een controlekamer op de luchthaven is op die manier uiterst doeltreffend.

Als ergonomiespecialist installeren we compacte werplekken met voldoende plaats voor alle beeldschermen. Zo kunnen alle operators makkelijk alle activiteiten volgen, en voor zichzelf visualiseren op meerdere schermen. Sterker nog, met een ergonomische inrichting kan elke operator zelf bepalen hoe hij zijn werkplek inricht en bedient.

totaalinrichting-kantoor-24
Ergo-Lab_RGB_NEG

Een hoogtechnologische controlekamer op de luchthaven dankzij Ergo-Lab

De operators van de luchthaven beschikken dankzij onze ergonomische werkplekken over alle informatie die zij nodig hebben, op het moment dat zij die nodig hebben. De inrichting van een controlekamer op de luchthaven is volledig onder controle dankzij ons.

Wij werken ook voor jouw bedrijf een totaalinrichting op maat uit. Laat je inspireren door de uitgewerkte cases en vind de juiste tools voor jouw kantoor. Neem contact op met ons om alle mogelijkheden te bekijken.