In dienst van eender welke industrie

Ben je je bewust van het belang van de juiste inrichting op en rondom je werkplek? Voor 24-uurs werkplekken is het een must om een professioneel inrichtingsplan te laten opmaken. Het ontwerp en de inrichting van controlekamers of meldkamers is immers een vak apart.

Wij hebben al een pak ervaring met allerlei soorten cases, in verschillende industrieën. Bijvoorbeeld in de voedselverwerkende industrie of in de staalindustrie. Leg de inrichting van jouw controlekamer in de industrie dus in handen van een expert en kies voor ons.

Ergonomisch meubilair

Je wil natuurlijk een werkplek inrichten die niet alleen comfort biedt, maar ook ééntje waarin jouw werknemers te allen tijde optimaal kunnen presteren, ook in kritische situaties. Het kan dus zijn dat het tijd is voor een nieuwe inrichting van jouw controlekamer in de industrie.

De medewerkers in de controlekamer werken onder hoge concentratie om, in geval van alarm, storingen snel te kunnen detecteren. Wij ontwikkelen ergonomisch meubilair voor operators in verschillende industrietakken, wat de gezondheid en het welzijn op het werk ten goede komt. Dit is van groot belang bij de inrichting van een controlekamer in de industrie. Wij maken de bewaking van jouw infrastructuur nog eenvoudiger en daarmee effectiever.

Op weg naar een gezonde werkplek

Ergonomie is een essentieel onderdeel bij het inrichten van een meld- of controlekamer. Operators die vaak nachtdiensten draaien en de fabriek bewaken, moeten altijd een volledig visueel overzicht hebben. Dit om bij eventueel kritische situaties meteen in actie te kunnen schieten.

Een ergonomische werkplek inclusief verstelbaar bureau is de basis voor de inrichting van een controlekamer in de industrie. Het is bewezen dat een ergonomisch ingerichte kantooromgeving helpt om alle werkzaamheden vlotter en veiliger te laten verlopen. Wij hebben experts in huis om je in alle stappen van het ergonomische proces te begeleiden.

totaalinrichting-kantoor-24
Ergo-Lab_RGB_NEG

Advies nodig op het gebied van de inrichting van een controlekamer in de industrie?

Wij ondersteunen met plezier organisaties en bedrijven van elke omvang bij de creatie van een ergonomische en gezonde werkomgeving. Ben je benieuwd naar de beste ergonomische oplossing voor jouw werkplek die voldoet aan de laatste normen? Neem contact op voor vrijblijvend advies. Wij tekenen met plezier een plan uit voor de inrichting van een controlekamer in de industrie.