De brandweer houdt het hoofd koel in de meldkamer

Een operator in de controlekamer van de brandweer moet alles bij de hand hebben. Hij of zij moet het overzicht bewaren en de hele dag kunnen ingrijpen wanneer het nodig is. De volledige meldkamer moet ingericht worden op maat van de operator. Met een verstelbaar bureau, een 24-uurs stoel en voldoende plaats voor meerdere schermen.

De inrichting van een controlekamer bij de brandweer is dus van groot belang. Zo’n ergonomische kantoorinrichting, daar zorgen wij voor. Onze specialisten werken een oplossing uit zodat iedereen gefocust te werk kan gaan. Zo kan elke brandweeroperator in één seconde de juiste beslissing maken in een kritische situatie.

Comfortabel werken voor elke collega

Bij de brandweer moet je heel wat informatie kunnen verwerken op een korte tijd. Om snel te kunnen schakelen heb je een uitmuntende werkplek nodig. Een werkplek die je alert houdt. Een werkplek waar je makkelijk overzicht kan houden en waar je gefocust kan werken. Dat kan alleen met een ergonomische kantoorinrichting.

In een meldkamer bij de brandweer heeft niemand een vaste plaats. Aan onze werkplekken kan iedereen makkelijk werken. Je wisselt ook eenvoudig af tussen zitten en staan, wat erg gezond is. En als je zit, zit je op een ergonomische bureaustoel. Kortom, wij ontwerpen bureaus die tegen een stootje kunnen.

Een pak ervaring op de teller

Wij werken voor elke sector en hebben dus ook ervaring met de inrichting van een controlekamer bij de brandweer. Het start allemaal met een plan waarin we al jouw wensen en al onze adviezen bundelen. Samen kijken we naar de best mogelijke ergonomische totaalinrichting die jarenlang meegaat.

Een controlekamer coördineert oproepen voor de brandweer. Het overzicht behouden is in dit geval echt levensbelangrijk. Onze ontwerpers helpen je alles te organiseren zodat de ergonomie optimaal is en zodat de brandweercollega’s zich altijd goed kunnen concentreren.

totaalinrichting-kantoor-24
Ergo-Lab_RGB_NEG

Laat de inrichting van je controlekamer bij de brandweer over aan Ergo-Lab

Van ontwerp tot plaatsing, wij realiseren de ideale inrichting van een controlekamer bij de brandweer. Ook toe aan een nieuwe meldkamer? Laat je bijstaan door onze experts. Neem contact op met ons en laat je verrassen door onze specialisaties.