HomeFit van VepaDrentea – Een ergonomisch zit-/sta-bureau opgeborgen in een kastje!

Thuiswerken zoals op kantoor

Met het formaat van een schoenenkastje en in de kleur van je inrichting haal je een professionele ergonomische werkplek in huis. HomeFit is een zit-sta bureau en kast in één. Zo kan je werken in je woonkamer met de kwaliteit van werken zoals je dat op kantoor zou doen. We werken steeds meer thuis maar niet iedereen heeft de ruimte voor een volledige zit/sta-werkplek zoals op kantoor. Heb je de luxe van een aparte bureauruimte, dan kies je waarschijnlijk voor een verstelbaar bureau en een goede bureaustoel. Niet iedereen heeft echter de ruimte voor zo’n thuiswerkplek.

Daarom ontwikkelde VepaDrentea de HomeFit oplossing!

Met een breedte van slechts 105 cm en een diepte van 30 cm is HomeFit niet groter dan een schoenenkast. Het unieke ontwerp en de vele kleurenopties zorgen ervoor dat HomeFit naadloos in iedere woonkamer past. De transformatie van de anonieme kast tot een volwaardige werkplek komt snel tot stand door het openen van de deuren en het opklappen van het werkblad. In het werkblad zit de bediening voor de hoogteverstelling. De handige opberggoot in de kast, biedt ruimte aan werk gerelateerde materialen zoals een laptop, muis, ordner of werkmap.

Beeld: HomeFit van VepaDrentea

Ergonomie

Net zoals op kantoor is het thuis belangrijk om afwisselend zittend en staand te werken. Aan de keukentafel is dit vaak niet mogelijk. HomeFit is dé professionele werkplek voor thuis; volledig elektrisch in hoogte te verstellen van 68 cm tot 118 cm om zowel zittend als staand te kunnen werken. Uniek in zijn soort. In Nederland gemaakt en dus snel geleverd. HomeFit wordt in Nederland gemaakt onder uitstekende arbeidsomstandigheden en met de meest duurzame materialen.

Door de vele kleurenmogelijkheden past HomeFit bovendien bij iedere inrichting. Moderne inrichting? Kies dan voor een volledig witte of zwarte variant. Landelijk? Dan past de eiken natuur versie vermoedelijk beter. Retro? HomeFit is ook leverbaar in trendkleuren zoals bijvoorbeeld henna, taupe of mint.

Interesse? Neem snel contact op, ik help je graag verder. Vergeet ook zeker niet om de HomeFit brochure te downloaden.