Ook een directiestoel moet goed zitten

De perfecte directiestoel combineert een luxe uitstraling met ergonomische functies. Denk aan hoogwaardige materialen, knap design en verschillende manieren om de stoel aan te passen om wie er in zit perfect te ondersteunen. Ergo-Lab zorgt ervoor dat de bureaustoel die je uitkiest op jouw lijf geschreven is.

Kies je directiestoel bij Ergo-Lab

Alle bureaustoelen in ons assortiment zijn uitgekozen omwille van de geavanceerde manier waarop ze je lichaam ondersteunen. Zo willen we onze klanten uitdagen om bewust na te denken over kantoormeubilair. Of je nu op zoek bent naar een directiestoel, alternatieve manieren om ergonomisch te zitten of ander kantoormeubilair, wanneer het totaalplaatje klopt zit (en sta) je beter. Zo hou je je lichaam en geest gezonder.

Persoonlijke aandacht zoals alleen Ergo-Lab dat kan

Niemand is een nummer. Elke dag leren we nieuwe mensen kennen die we beter mogen helpen zitten. Of het nu gaat over iemand die goed wil functioneren in een controlekamer of iemand met een zitprobleem, we zorgen graag voor de juiste zitoplossing. Een directiestoel die perfect op maat van je lichaam ingesteld is bijvoorbeeld en die een dynamische zithouding stimuleert. We komen bij je langs op kantoor om ervoor te zorgen dat de stoel die je kiest 100% goed zit.

Zorgvuldig samengesteld assortiment

De toppers in ons assortiment? Dat zijn de directiestoelen van Svenstol®. De S5 is uitgevoerd met een statige, hoekig gevormde rugleuning en uitgerust met de Active Plus technologie. Die houdt je lichaam continu licht in beweging. Zo hou je de spieren in je buik en onderrug aan het werk om je rug zo goed mogelijk in een natuurlijke vorm te houden. Zo wordt je rug anatomisch juist belast. Nekklachten, schouderklachten en rugklachten verminderen en je bloedsomloop krijgt de nodige stimulans. De X5 is uitgerust met dezelfde technologie, een extra grote kantelhoek om comfortabel achterover te leunen en een meer opvallend design. Welke kies jij?

Directiestoel uitkiezen bij Ergo-Lab?

Download de brochure om de verschillende opties te vergelijken of vraag een gratis proefstoel aan. Zo kan je zelf de uitstekende kwaliteit van onze Svenstol®-stoelen ervaren.