Totaalinrichting zakenkantoor met focus op het creëren van vertrouwen

Voor deze financiële dienstverlener kreeg Ergo-Lab de opdracht om de algemene beleving van de klanten/bezoekers tot een hoger niveau te tillen. Hiervoor werkten we een totaalconcept uit voor hun kantoorinrichting, met als hoofddoel ‘vertrouwen uitstralen’.

Als zakenkantoor willen zij hun klanten in een moderne en professionele omgeving ontvangen waar in volle vertrouwen en rust overlegd kan worden met elkaar. Net als discreet overleg is goed zitten en gezond werken hierbij van cruciaal belang.

Hoe pakten we de totaalinrichting van dit zakenkantoor concreet aan?

  • Met de juiste (ergonomische) zitoplossingen, zowel voor de medewerkers als de bezoekers, passend bij de identiteit van het bedrijf (professioneel en stijlvol).
  • Door het (comfortabel) inrichten van de ontvangstruimte met aandacht voor verlichting en akoestiek. Dit komt niet alleen de bezoeker ten goede (die zich meteen prettig voelt) maar zorgt ook voor de nodige rust en continuïteit binnen het gebouw.
  • Ook in de kantoorruimtes werd de nodige aandacht besteed aan de akoestiek en verlichting zodat goed en persoonlijk overleg gestimuleerd wordt.

Tot slot werkten wij de totaalinrichting van dit zakenkantoor tot in de puntjes af door de benedenverdieping en het gebouw in zijn totaliteit met elkaar te verbinden.

Totaalinrichting-zakenkantoor-14

Een voorstel op maat ontvangen?