24-uurs stoelen federale overheid

Dankzij onze doorgedreven specialisatie in ergonomisch kantoormeubilair en welzijn op het werk helpen wij kleine en grote organisaties op weg om een gezonde werkplek tot stand te brengen. Naar aanleiding van een overheidsopdracht die voor een raamcontract werd uitgeschreven, mochten we voor dit project nieuwe 24-uurs stoelen leveren voor verschillende federale overheidsdiensten.

In samenwerking met StolComfort

Voor deze aanbesteding werkten we samen met StolComfort, onze logistieke partner voor 24/7 Svenstol-stoelen. Sinds 2014 ontwikkelen zij innovatieve zitoplossingen die inspelen op de ergonomische behoeften van 24-uurs werkplekken.

Deze ergonomische stoelen zijn geschikt voor bijna alle lichaamsvormen en -maten. Ze worden bovendien in de meest uiteenlopende sectoren gebruikt (brandweer- en reddingsdiensten, politie en luchthavens, overheidsdiensten en allerlei soorten industriële ondernemingen).

De voordelen van de Svenstol 24-uurs stoelen

Als exclusieve Belgische verdeler van de Svenstol-stoelen benadrukken wij graag de vele voordelen van deze 24-uurs bureaustoelen:

  • een goede en ontspannen zithouding,
  • een dynamisch zitcomfort,
  • MEER zitcomfort = MINDER stress = HOGERE prestaties.

Opgeleverd van a tot z

Omdat de gebruiker altijd centraal staat, luisterden we naar de specifieke noden en wensen van de klant. We werkten dit project van a tot z uit, waarbij elke 24-uurs stoel tiptop afgesteld werd. Elke gebruiker kreeg de nodige instructies en opleiding voor het correct instellen van de stoel.

Naast de hoogte van de armleuningen en de hoofdsteun kunnen ook de pneumatische lendensteun en de zitdiepte speciaal worden ingesteld op de individuele eisen.

Het resultaat is een geweldig zitcomfort dat bestand is tegen extreme belasting en ploegendienstwerk. Op die manier dragen wij bij aan een gezonde werkomgeving waarbij ontspanning, efficiëntie en duurzaamheid optimaal aanwezig zijn.

Een voorstel op maat ontvangen?