Opnieuw: 2ehands.

Bedrijven en instellingen kopen vaak om de zoveel jaar nieuwe kantoorstoelen, terwijl echt niet alle stoelen “versleten” zijn. Fiscaal mogen kantoorstoelen binnen 5 jaar afgeschreven worden (soms zelfs sneller), maar u begrijpt dat kwalitatieve kantoorstoelen vaak 10 jaar of langer kunnen gebruikt worden. Zeker als ze tussendoor gereviseerd worden of her-gestoffeerd, kunnen de stoelen weer 5 tot 10 jaar prima dienst doen!

 

 

 

 

 

Het is het specialisme om te herkennen welke merken en modellen veel gevraagde kantoorstoeltypen zijn en hoe deze weer als nieuw te krijgen zijn. Deze modellen kopen wij dan in grote series op, ruilen wij in of betrekken wij uit faillissementen. Ook kopen wij showroommodellen op bij kantoorinrichters en fabrikanten. Deze stoelen zijn dan vaak (zo goed als) nieuw!

Her-stofferen doen we op de originele stoffeerwijze zoals de fabrikant dit ook doet. Dus ook met de eventuele dubbele stiknaden langs de zit- en rug kussens en dergelijke. Hiervoor werken wij intensief samen met grote stoffeercentrales die vaak ook werken met mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt.

 

 

 

 

 

De zit- en rugkussens worden in het atelier van de stoelen gehaald en deze losse kussens kunnen zo met honderden tegelijk gebracht en gehaald worden naar de stoffeercentrales, zonder dat de complete stoelen verplaatst hoeven worden! Hierdoor realiseren we een veel lagere CO2 uitstoot bij het transport.

 

 

 

 

 

Voor de veel voorkomende stoelen, merken en typen, hebben wij de zit- en rugkussens op voorraad liggen, in het zwart gestoffeerd. Krijgen we zulke types binnen, dan maken we de stoel in een handomdraai weer nieuw.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige projectmeubelstoffen welke brandvertragend zijn en een hoge slijtvastheid hebben (van 100.000 toeren Martindale of meer). Wij garanderen bijkomend een garantie van 4-jaar.

Jetchair bv, partner van ergo-lab, is gespecialiseerd in (jong) gebruikte kantoorstoelen. Foto’s zijn genomen in het atelier van Jetchair bv.

Aarzel zeker niet bijkomende informatie of vrijblijvende offerte aan te vragen.

Bekijk hier onze aanbiedingen.